Συνεργασία χονδρικής

Τοποθετήστε και εσείς τα προϊόντα του Aiora-amazonas στο κατάστημα σας ή στο eshop σας και κερδίστε:

 ♦Καλές τιμές   ♦Ποιότητα   ♦Πιστοποιημένα προϊόντα   ♦Άμεση  παράδοση   ♦Παραγγελίες χωρίς pre order   ♦Παραγγελία χωρίς ελάχιστη ποσότητα

Συνεργασία χονδρικής με αιώρες Amazonas

Η Aiora-amazonas διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα ηλεκτρονικά καταστήματα (Online Shopping) στην Ελλάδα, και φημίζεται για τις άμεσες αποστολές σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας τα προϊόντα της σε τιμές λιανικής - χονδρικής σε συνεργαζόμενα καταστήματα και συναδέλφους.

Είτε έχετε φυσικό κατάστημα, είτε e-shop και σας ενδιαφέρουν τα προϊόντα μας, μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμας επικοινωνίας προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί σχετικά με τα προϊόντα μας. Μαζί θα εξετάσουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, με σκοπό μια καρποφόρα μελλοντική συνεργασία.

Συνεργασία Συνεργασία: Mε μοναδικό μας μέλημα την προσέλευση παραπάνω πελατών στα καταστήματά σας και έχοντας κατά νου την οικονομική κατάσταση κρατάμε το κέρδος σε σταθερό ποσοστό και τα προϊόντα μας οικονομικά για όλους. Επίσης,οι πελάτες χονδρικής έχουν το προνόμιο να ενσωματωθεί το φυσικό τους κατάστημα στο διαδραστικό χάρτη μας. Σ'αυτό το χάρτη κάθε πελάτης μπορεί να ενημερωθεί για τα κοντινότερα καταστήματα στα οποία βρίσκονται τα προϊόντα μας.

 

Κόστος Κόστος: Δεν υπάρχει ελάχιστο όριο παραγγελίας. Δεν χρειάζεται να στοκάρετε μεγάλες ποσότητες προκειμένου να έχετε τις τιμές χονδρικής. Μπορείτε να έχετε κάποια προϊόντα στο κατάστημα σας προς επίδειξη και στη συνέχεια να αγοράζετε μεμονομένα τα προϊόντα που έχετε πουλήσει στους πελάτες σας.

 

 

Ποιότητα amazonasΠοιότητα: Η μάρκα (εταιρία, σήμα) AMAZONAS στον τομέα της αιώρας αλλά και στα παιδικά προϊόντα είναι συνυφασμένη με την υψηλή ποιότητα και τη σταθερότητα. Φροντίζουμε για τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων μας καθώς τα εξελίσσουμε συνεχώς πάνω στις ανάγκες των πελατών μας.


 

Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τον τρόπο που μπορεί να επιτευχθεί μία τέτοια συνεργασία.

Ώρες επικοινωνίας:

Καθημερινές: 09:00-20:00  

Σάββατο: 09:00-16:00 

Διεύθυνση: 18ο χιλ. Θεσσαλονίκης-Περαίας , Τ.Κ.: 57019

Τηλέφωνο: 23920 71760                     Fax: 23920 71761

E-mail: info@aiora-amazonas.gr                     Βρείτε μας στο χάρτη    

 

.....για μας δεν είστε πια πελάτες αλλά συνεργάτες επιτυχίας.